Eski Vine patronu Jason Toff, bir dahaki sefere Facebook’a katılacağını açıkladı. Bir Twitter gönderisinde , Toff, Facebook’un Yeni Ürün Deneme (NPE) Takımının liderliğini yapacağını belirtti . Geçen hafta açıklanan NPE Ekibi “topluluk oluşturmak için tamamen yeni deneyimlere” odaklanacak ve yüksek profilli işe alım umut verici olabilir.
Now that we’ve moved to CA, I suppose it’s a good time to share what I’m up to next! In two weeks, I’ll be joining Facebook as a PM Director starting up a new initiative under the recently formed NPE team (https://t.co/HzK6Bjqzqx)
— Jason Toff (@jasontoff) 15 Temmuz 2019
Toff, Google’a katılmak için 2016’da Vine’i terk etti (yaklaşık olarak bir yıl öncesine kadar ). Orada, VR projeleri ve Google’ın 120 numaralı kuluçka makinesinde çalıştı . Ayrıca YouTube’da çalışarak zaman geçirdi. Gibi Verge notları, Toff arka plan onu yeni uygulamalar ve deneyimler Facebook dışarı rulo umuyor ne olursa olsun doğal bir uyum yapabiliriz.
Comments